Tekstvak: Beste sympathisant                
Wij willen U nu reeds een gelukkig nieuwjaar toe wensen voor 2021. 
U kan zonder uitleg begrijpen dat ons traditionele Oud-Nieuw dit jaar niet kan doorgaan.
Wij wensen U een coronavrij 2021, met veel geluk en blijdschap met en voor uw familie en vrienden.
Wij hopen samen met u, in ons 40ste jaar Oud-Nieuw 2021-2022 te kunnen vieren zoals u dat met ons gewend bent. . 
Of neen, we gaan vieren voor twee jaar samen in Oud-Niew˛. We hopen je dan terug te ontmoeten.
Kaarten - Greetz Nieuwjaarskaart Een Gezond 2021 - Greetz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Beste Sympathisant

Toen wij bij ons laatste Oud-Nieuw mekaar een gelukkig en gezond nieuw jaar toewensten, was dat gemeend, en was niet te voorzien wat zou volgen. Ook wij hebben in ons midden afscheid moeten nemen van onze trouwe medewerker Leon van Loon.  

Als Oud-Nieuw dit jaar al zou kunnen doorgaan, zou het zijn zonder buffet,  zonder dans, en zonder de gemoedelijke omgang tussen alle aanwezigen. Dit is niet wat jullie van ons traditioneel Oud-Nieuw verwachten, en wij zouden het zelf ook niet zo willen.

Integendeel, wij willen dat iedereen in corona-veilige omstandigheden Oud-Nieuw kan vieren en kan uitkijken naar een echt hoopvol 2021 waarin we veel in te halen hebben. In het nieuwe jaar zal vzw Radio Telstar ook haar 40-jarig bestaan vieren. Oud-Nieuw 2021-2022 zal dus extra knallen. Wij zullen vieren voor twee jaren: Oud-Nieuw in kwadraat.

 

Wij kijken er naar uit dat je dan weer bij ons kan zijn en vieren. Wij willen je hiervoor tijdig en persoonlijk uitnodigen.  Maak dit bericht dus graag bekend in je omgeving, en laat je vrienden hun contactgegevens doorsturen zodat we hen samen met jou kunnen uitnodigen voor dit Oud-Nieuw˛.

De contactgegevens (naam en mail) kunnen doorgestuurd worden naar info@radioariane.be

Vier dus goed en veilig dit jaareinde. Wij zullen aan je denken en toasten, op jullie, jullie gezondheid en op een nieuw jaar in kwadraat waarin we zullen leven en genieten voor twee. En dat jaar zullen we afsluiten met 40 jaar Radio Telstar/Ariane, met Oud-Nieuw˛.

Als jullie naar www.radioariane.be surfen en links boven klikken dan kunnen jullie ook naar ons luisteren en via de smartphone kunnen jullie ons ook beluisteren via de app. TuneIn en tijdens de nieuwjaarsnacht zullen we daar ook een aangepaste programma’s uitzenden.